Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

Kundeomtaler

Dette sier kundene om oss

Jobbhuset er en viktig og god samarbeidspartner for Asker kommune. Dere er en viktig arbeidsplass for de som trenger litt ekstra hjelp eller assistanse til å komme ut i arbeidslivet. Jobbhuset er en viktig og flott arbeidsplass.

Monica Vee Bratlie, varaordfører i Asker

Form-Tek AS setter stor pris på samarbeidet med Jobbhuset og deres hyggelige medarbeidere. Vi har behov for hjelp med montering av div metall i plastdetaljer, og Jobbhuset utfører dette på en utmerket måte. Avstanden er kort mellom våre to bedrifter, og det er alltid hyggelig når varer leveres eller blir hentet av deres truck og truck-førere.

Heidi Røttervold, daglig leder Form-Tek AS

ROS Fotball har et godt samarbeid med Jobbhuset. Jobbhuset utfører praktisk vedlikehold og rydding av våre baner og anlegg noe vi som fotballklubb er avhengig av for effektiv drift. Jobbhuset tilpasser arbeidsoppgaver til den enkelte ansatte ­ – langt ut over det andre bedrifter gjør. Dette er sammenfallende med våre egne verdier i ROS Fotball - ROS TIL ALLE. For ROS Fotball representerer dette reell inkludering ved bruk av reelle arbeidsoppgaver vi har behov for blir løst.

Bjarte E Grostøl. styreleder ROS Fotball

Jobbhuset er et pålitelig og profesjonelt pakkeri. Vi benytter dem til både faste og hasteoppdrag og er svært fornøyd med deres tjenester og utførelser.

Gunn S. Høiby-Pettersen, kvalitetsansvarlig, Norgesglasset

Jobbhuset lokasjon Sætre
Åsveien 7,
3475 Sætre
Telefon 400 28 200
firmapost@jobbhuset.no
Org.nr 965 831 991

Jobbhuset lokasjon Spikkestad
Bølstadveien 28,
3430 Spikkestad
Telefon 400 28 220
firmapost@jobbhuset.no
Org.nr 965 831 991