Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

Robin Mevik Korsbøen

Altmuligmann

​Sommeren 2016 gikk Robin inn dørene på Jobbhuset i Røyken. Det ble et positivt møte for Robin, og ikke minst for Jobbhuset som var så heldige å få inn en ny medarbeider med masse pågangsmot og positiv energi.

Tidligere jobbet Robin ved Sørvangen Næringspark på Konnerud. Fra hjemmet i Slemmestad måtte han da stå opp kl 04.30 om natten for å starte jobbreisen med tre ulike busser – først buss til Røyken, så buss til Drammen, deretter buss til Konnerud før en gåtur inn til Sørvangen.  Og samme opplegg hjem om ettermiddagen.

– Det var slitsomt i lengden med mage buss-bytter og tidlig opp og sent hjem, forteller han. – Derfor er det så bra at jeg har fått jobb på et sted med kort reisevei. Det betyr veldig mye for meg, forteller han.

Robin er alltid klar for nye oppdrag – så snart beskjeden kommer er han utålmodig etter å komme i gang. Særlig liker han å lesse av og på biler, eller dra ut på jobber i nærmiljøet hvor det skal ryddes eller ordnes.

Han er nysgjerrig og liker å finne ut av ting for å se hvordan det fungerer. For hjemme er han ivrig til å snekre og mekke på biler sammen med pappa.

HiAce er favorittbilen, og Jobbhuset har flere eksemplarer som benyttes til ulike jobber.

På fritiden spiller han fotball i Bærum ViVil, et idrettslag på Bekkestua – og Chelsea er favorittlaget.

Om han fremdeles trives?

– Fra første dag! Her er det bra miljø og hyggelige folk. Viktige ting, sier han.

Robin[1]_800x800

Jobbhuset lokasjon Sætre
Åsveien 7,
3475 Sætre
Telefon 400 28 200
firmapost@jobbhuset.no
Org.nr 965 831 991

Jobbhuset lokasjon Spikkestad
Bølstadveien 28,
3430 Spikkestad
Telefon 400 28 220
firmapost@jobbhuset.no
Org.nr 965 831 991