Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

Glenn Evensen

Trivselsagent på Filvet Helsetun

Glenn må ha en av Norges fineste jobbtitler – han er trivselsagent på Filtvet Helsetun. Og som sjefen hans sier: Alle sykehjem skulle hatt en trivselsagent som Glenn!

– Jeg stortrives. Jeg føler jeg er til nytte – en god følelse, sier Glenn Evensen, som har vært i jobben siden 2013.

– Her jobber jeg med mennesker som har slitt et helt liv, og det er fint å kunne bidra til at de får en så god hverdag som mulig, forteller han.

Arbeidsdagen er veldig variert. Han har egne trimgrupper for de eldre, han hjelper til med matservering, spiller spill, går ærend på butikken for beboerne, han rydder i lokalene og kjører rullestoler. Men det viktigste er kanskje at han har tid til å sitte ned og prate med beboerne.

Glenn har cerebral parese, og forteller at han har vært mange år på institusjoner.

– Jeg vet litt om hvordan det er å være på en institusjon, om hvordan det er å være ensom på slike steder. Derfor kan jeg se når noen har en dårlig dag, og bruke min erfaring til å hjelpe andre. Jeg har en ryggsekk med meg som jeg kan bruke i denne jobben, og det er fint å kjenne på, sier han.

– I mange år satt jeg hjemme på grunn av epilepsi-anfallene mine. Jeg våget meg ikke ut. Så kom jeg i kontakt med Jobbhuset, og de har vært enestående for å få meg i gang igjen. Uten dem hadde ikke denne snuoperasjonen jeg har vært gjennom, vært mulig. De har gitt meg tillit, og det har jeg vokst på som menneske. Alle her på sykehjemmet er så greie med meg, og jeg føler hver dag at jeg gjør nytte for meg. Det har vært en fantastisk reise, sier Glenn Evensen.

Glenn[1]_800x800

Jobbhuset lokasjon Sætre
Åsveien 7,
3475 Sætre
Telefon 400 28 200
firmapost@jobbhuset.no
Org.nr 965 831 991

Jobbhuset lokasjon Spikkestad
Bølstadveien 28,
3430 Spikkestad
Telefon 400 28 220
firmapost@jobbhuset.no
Org.nr 965 831 991