Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

Dag Einar Johansen

Altmuligmann

Dag Einar liker fysisk arbeid og «mekking». Han er  ekspert på de fleste praktiske oppgaver. En dag i uka  jobber han på Rema 1000 , fyller på varer, rydder i hyllene – og sjarmerer kundene.

Han er den første som melder seg når det kommer inn «sjaue-jobber» til Jobbhuset i Spikkestad. Da er han klar for å bære kasser eller lesse av biler – og ingen oppgaver er umulig.

Han begynte på Jobbhuset for 15 år siden og har trivdes fra første dag.

– Jeg liker meg fordi vi jobber med varierte oppgaver hver dag. Her skjer det ting, og jeg lærer noe hele tiden. Folk stiller krav til meg, og jeg stiller krav tilbake. Det er slik det skal være,  sier han.

I vår tok han selv initiativ overfor Rema 1000 i Spikkestad og lurte på om han kunne få jobbe der en dag i uken. Det fikk han. En dag i uken stiller han i Rema-antrekk og rydder varer i hyllene. Nylig gjennomførte han også et kurs for å kunne sitte i kassa. Det klarte han – selv om han ikke har noen begrep om tall. Men han har noen triks i ermet som hjelper ham, og dette er gjennomgående for Dag Einar, han ser muligheter og løsninger i alt han driver med.

– Det var litt vanskelig i starten, men det går bra nå. Jeg har blitt veldig godt tatt imot, og Petter Bjerke – butikksjefen – er en knakende grei kar, sier han.

Dag Einar er også veldig glad i å mekke, og har vært primus motor for å få til et verksted på Jobbhuset i Spikkestad. Et lite verksted hvor de kan ta imot småjobber fra folk i nærmiljøet, som skal ha service eller reparasjoner av gressklippere. Det håper han å få til, men verktøyet må være av god kvalitet skal det bli sving på sakene.

– Makita er bra saker, sier han.

 

Dag[1]_800x800

Jobbhuset lokasjon Sætre
Åsveien 7,
3475 Sætre
Telefon 400 28 200
firmapost@jobbhuset.no
Org.nr 965 831 991

Jobbhuset lokasjon Spikkestad
Bølstadveien 28,
3430 Spikkestad
Telefon 400 28 220
firmapost@jobbhuset.no
Org.nr 965 831 991