Jobbhuset utvikler mennesker

kart2

På Jobbhuset finner du forskjellige mennesker med ulike livshistorier og behov. Noen har vært sykmeldt en lengre periode, og trenger støtte for å komme i jobb igjen. Andre har nedsatt arbeidskapasitet, og skal omskolere seg for å få ny jobb. Du finner også mennesker som på grunn av sykdom eller utviklingshemming trenger varig tilrettelagt arbeid.

Klikk her og last ned vår brosjyre!

Jobbhuset Hurum AS
Jobbhuset Hurum ligger på Sætre og tilbyr veiledning, arbeidstrening og hjelp med å finne praksisplasser og jobb i vanlige bedrifter. Selskapet har fire arbeidsmarkedstiltak: Avklaring (AK), Arbeidspraksis (APS), Arbeid med bistand (AB) og Varig tilrettelagt arbeid (VTA). Disse tiltakene fungerer som broer inn i arbeidslivet. Jobbhuset Hurum AS er eid av Hurum Kommune. Jobbhuset Hurum ligger på Sætre, ca 25 minutters kjøretid fra Drammen og Asker.

hurum@jobbhuset.no
Ring oss gjerne på telefon 400 28 200

Jobbhuset Røyken AS
Jobbhuset Røyken AS er en tilrettelagt arbeidsplass for nær 30 mennesker som på grunn av sykdom eller utviklingshemming trenger ekstra oppfølging. Hver dag jobber deltakerne med å pakke brosjyrer og produktutsendelser, matvarer, montere skibindinger og bake kaker og gjærbakst. Mestring, sosial trening og utvikling for den enkelte deltaker er sentralt. Jobbhuset Røyken AS er datterselskap av Jobbhuset Hurum AS, og eid av Jobbhuset Hurum og Røyken Kommune. Jobbhuset Røyken holder til på Spikkestad, ca 15-20 minutters kjøretid fra Drammen og Asker.

royken@jobbhuset.no
Ring oss gjerne på telefon 400 28 220