Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

Corona virus

Jobbhuset er i redusert drift perioden 13.mars – 18. mai.

Perioden er forlenget til mandag 18. mai, men med muligheter for gradvis åpning mot normalsituasjon.

Grunnet situasjonen rundt Corona viruset har Jobbhuset videreført redusert drift. Jobbhuset opprettholder alle leveranser innen produksjon – og servicetjenester også i denne perioden. Det vil si at du som kunde kan når som helst kontakte Jobbhuset for utførelse av oppdrag (vi er i dag ca 35 på jobb og det blir gradvis flere). Kjøkkenet åpnes, og som gjør at du igjen kan bestille catering fra mandag 4. mai. Kantine og kafe i Åsveien på Sætre åpner mandag 11. mai (merk at Jobbhuset er stengt fredag 15. mai grunnet fagsamling for lederne). Vi ber om at alle kunder og samarbeidspartnere følger Folkehelseinstetuttets (FHI) krav, samt Jobbhusets rutiner slik at smitte unngås. Vi gleder oss til å se igjen ansatte, kunder, samarbeidspartnere og venner.

Alle arbeidstakere (VTA) kan etter gjennomført risikoanalyse på Jobbhuset, samt at retningslinjer fra Folkehelseinstituttet (FHI) følges, komme tilbake til arbeid. Har du som arbeidstaker, er representant fra boligen, kommunen, eller pårørende behov for å snakke med oss, ta kontakt med din veileder på Jobbhuset.

Alle deltakere (AFT) skal ikke møte på Jobbhuset i perioden. Deltakere AFT er pålagt å følge Jobbhusets digitale plattform for oppfølging (jobbveiledere kommuniserer dette med deltakerne). Etter dispensasjon, kan enkelte igjen starte intern eller ekstern praksis.

Vi savner deg som arbeidstaker, deltaker, kunde, samarbeidspartner og venn, og gleder oss over at vi nå gradvis åpner opp igjen mot full drift.

Om du har spørsmål, ta gjerne kontakt på telefon 400 28 200/220 (lederne er i jobb), eller med daglig leder Jan Åge Fjell på telefon 911 24 210.

Jobbhuset Hurum AS
Åsveien 7,
3475 Sætre
Telefon 400 28 200
firmapost@jobbhuset.no
Org.nr 965831991

Jobbhuset Røyken AS
Bølstadveien 28,
3430 Spikkestad
Telefon 400 28 220
firmapost@jobbhuset.no
Org.nr 984860013